services

Je zou het full service kunnen noemen, of one stop shop: Sprengers Communicatiebureau heeft alles in huis om ieder communicatietraject tot een succesvol einde te brengen. Onze competenties en tools hebben alvast 1 ding gemeen: ze zijn er zonder uitzondering op gericht om uw doelstellingen te realiseren.

Strategie en advies

Een doordachte communicatiestrategie is geen overbodige luxe meer. Segmenten evolueren razendsnel, de manieren om hen te bereiken nog sneller. Sprengers ontwikkelt een strategie die zonder omwegen op uw doelstellingen mikt. Met kennis van zaken én in dialoog. Zo verstevigen we uw marktpositie en maken we uw merk sterk.

Merkidentiteit

In een wereld die steeds complexer wordt kan u maar beter een eigen gezicht hebben. Daarom ontwikkelt Sprengers de ingrediënten die uw merk- en/of bedrijfsnaam authentiek maken. We ontwerpen niet alleen verrassende logo’s of een aantrekkelijke huisstijl, maar zetten ook onze knowhow in op het vlak van corporate communicatie en PR. Is uw huidige merkidentiteit aan opfrissing toe? Dan zorgen wij voor een geslaagde make-over.

Merkcommunicatie

U heeft uw producten en diensten met zorg en expertise ontwikkeld. Ze verdienen het om als sterke merken in de markt gezet te worden. Sprengers doet alles wat nodig is om de kwaliteiten van uw aanbod effectief in het voetlicht te plaatsen. Met woorden en beelden die hun doel niet missen, met kanalen en media die de doelgroep vastgrijpen.

Online communicatie

Uw doelgroep is steeds meer online. Hoog tijd dus om in te loggen op de digitale oplossingen van Sprengers. Van SEO copywriting tot uitnodigend webdesign: we doen wat nodig is om interactie te creëren en trafiek naar uw website te genereren. We ontlokken muiskliks en doen vingers schuiven over het aanraakscherm.

Promotionele communicatie

Wanneer de klant een winkel of warenhuis bezoekt, is het moment van de waarheid aangebroken voor uw product. Sprengers zet dat moment om naar een daadwerkelijke aankoop. Met onze ruime ervaring in de ontwikkeling van POS-materiaal werken we uw product in de kijker. Met in het oog springend resultaat.

Direct marketing

U of jij? Eén ding is zeker: de lezer rechtsreeks aanspreken werkt bijzonder prikkelend. Zeker als je hem of haar ook nog eens bij naam noemt. Sprengers zorgt voor direct marketing die niemand koud laat. En die zowel ‘u’ als ‘jij’ aanzet tot actie.

Periodieke publicaties

Magazines en nieuwsbrieven verzekeren een regelmatige afspraak met uw doelgroep. Het zijn uitgelezen media om een band te smeden en om uw boodschap te herhalen. Sprengers neemt het ‘A tot Z’ van uw periodieke publicatie in handen: van redactiewerk en lay-out tot productie en verzending.