Beefeater grafisch werk

Beefeater grafisch werk

Hello, Beefeater speaking…

Beefeater Dry Gin is de absolute klassieker in de familie van London Dry Gins. Dankzij de vertrouwelijke kwaliteit is Beefeater een vaste waarde als onderdeel van de Dry Martini, bekend van James Bond films (shaken, not stirred!).

Beefeater mag dan al sinds 1862 bestaan, het merk is de laatste jaren een stuk hipper geworden dankzij een verfrissende nieuwe huisstijl.

Origineel display

Onlangs kwam de gin tijdelijk met een nieuwe verpakking op de markt, met de typische Engelse Union Jack kleuren. Om deze special edition wat extra in de kijker te plaatsen, maakten we een opvallend display in de vorm van de erg herkenbare Londense ‘telephone booth’.

beefeater_display_ontwerp

Event ondersteuning: grafisch drukwerk

Beefeater wint de laatste jaren terrein in de gin-wereld, en is daarom meer en meer aanwezig op events en festivals. Om de branding te versterken, ontwikkelen we geregeld grafisch materiaal zoals panelen, prijslijsten, rollup banners, cocktailboekjes, posters en uitnodigingen.

beefeater_panelen_containerbeefeater_prijslijst_containerbeefeater_rollupbeefeater_booklet_a5_1 beefeater_booklet_a5_2beefeater_poster_voucher_afterparty